Dino Acustic

Tipuri de aparate

Alegerea tipului de aparat se face in functie de auz, forma conductului auditiv extern, patologia otica asociata, intelegerea vorbirii precum si de manualitatea si varsta pacientului.

INTRAAURICULARE: aparate intracanal care nu se vad aproape deloc cand te uiti la pacient. Pot fi disimulate foarte usor cu ajutorul parului sau printr-o culoare asemanatoare cu culoarea pielii. Pentru copii exista aparate colorate viu pentru a-i face sa le accepte cu usurinta.

RETROAURICULARE: aparate care stau in spatele pavilionului auricular si au o componenta foarte fina care intra in conductul auditiv extern. De asemenea pot fi disimulate pentru pacientii care nu doresc sa se stie ca au o scadere de auz sau viu colorate pentru copii care chiar se mandresc cu „noile lor jucarii”.

Pretul aparatelor auditive variaza foarte mult, cel mai mic fiind in jur de 1500 lei iar altele ajungand si pana la peste 10 000 lei. Alegerea finala apartine in intregime pacientului.

Accesorii aparate auditive
Functionarea in conditii bune a aparatelor auditive necesita folosirea accesoriilor.

Acestea sunt:
– baterii potrivite fiecarui tip de aparat in parte
– truse de intetinere si curatare a aparatelor
– olive
– antifoane etc.

SIGNIA

Reputatul brand Siemens a fost cunoscut pentru crearea de soluții auditive de calitate de-a lungul istoriei sale. Instrumentele auditive Siemens au fost achiziționate recent de Sivantos, Inc. și vor continua să fie marcate ca Siemens în perioada de tranziție. Sivantos a început să folosească numele Signia pentru dispozitivele auditive dezvoltate recent. Instrumentele auditive Signia și Siemens oferă o gamă largă de aparate auditive de înaltă calitate.

UNITRON

INTRAAURICULARE

RETROAURICULAREProgram Clinica

Te asteptam la clinica sau daca ai intrebari ne poti scrie in pagina de contact, suntem aici sa te ajutam.


LUNI
09:00-18:00
MARTI
09:00-18:00
MIERCURI
09:00-18:00
JOI
09:00-18:00
VINERI
09:00-18:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

TRIMITE MESAJ

Dino Acustic

DESPRE CLINICA

Dino Acustic se ocupa de rezolvarea problemelor de auz ale pacientilor cu deficit auditiv, precum si de comercializarea acestor aparate si a accesoriilor acestora. Investigarea pacientului cu probleme auditive se face cu tehnologie de ultima ora, de catre un personal cu inalta calificare in domeniu.Calota Amalia – Audiolog

„Lipsa văzului separă oamenii de obiecte, lipsa auzului separă oamenii de oameni” (Hellen Keller)ADRESA

Ing. Pandele Tarusanu nr. 9
Bucuresti, sector 1


Email

contact@dinoacustic.ro


TELEFON

0725-221537
0740-175632


PROGRAM DE LUCRU

Luni – Vineri, 09:00 – 18:00
Inchis Sambata – Duminica


Dino Acustic se ocupa de rezolvarea problemelor de auz ale pacientilor cu deficit auditiv, precum si de comercializarea acestor aparate si a accesoriilor acestora.

0725-221537 / 0740-175632

Postari recente

Copyright 2020. Toate drepturile rezervate.