Dino Acustic

Producatori

Gama de aparate auditive astazi este extrem de larga si sofisticata. Exista astazi aparate inteligente care pot fi reglate direct de pacient fie prin telecomanda, fie prin intermediul unui telefon mobil smart. De asemenea au posibilitatea efectuarii unui upgrade direct pe tipul de aparat deja luat.

BERNAFON

Bernafon este o companie care operează la nivel global, care definește și comercializează aparate auditive și accesorii auditive, inclusiv software-ul potrivit și aplicațiile pentru consumatori.

Companie elvetiana, cu sediul in Berna a fost fondata in 1946. Fondatorul acestei firme avea mari probleme cu auzul motiv pentru carea impreuna cu fiul si un prieten au dezvoltat aparate auditive care sa-l ajute in primul rand pe el.

Astfel, dupa 70 de ani, combinatia dintre ingineria elvetiana, precizia tehnologiei si design-ul special au facut din firma Bernafon una din cele mai importante firme de protezare auditiva.

OTICON

Povestea Oticon începe in anul 1902 cu dorinta unui bărbat de a-și ajuta soția să ducă o viață mai bună, fără să fie împiedicata de pierderea auzului. Această pasiune de a ajuta  oamenii care au nevoie de asistență auditivă este ceea ce i a condus prin secolul trecut, ceea ce ii conduce acum .

In anul 2020 brandul Oticon  introduce un nou principiu de orientare,  „Tehnologia care schimbă viața” și oferă  un cuprinzător portofoliu de  aparate auditive atat pentru  copii cat si pentru adulti.Acum, și mai mulți copii și adulți pot beneficia de soluții auditive Oticon care îmbunătățesc nu numai auzul, ci calitatea generală a vieții.

SIGNIA

Reputatul brand Siemens a fost cunoscut pentru crearea de soluții auditive de calitate de-a lungul istoriei sale. Instrumentele auditive Siemens au fost achiziționate recent de Sivantos, Inc. și vor continua să fie marcate ca Siemens în perioada de tranziție.

Sivantos a început să folosească numele Signia pentru dispozitivele auditive dezvoltate recent. Instrumentele auditive Signia și Siemens oferă o gamă largă de aparate auditive de înaltă calitate.

UNITRON

Unitron, parte a grupului Sonova își concentrează resursele în dezvoltarea de noi tehnologii care să îmbunătățească constant calitatea vieții utilizatorilor de aparate auditive.

În anul 2017, Unitron lansează platforma Tempus și noile familii de aparate auditive reîncărcabile care oferă cea mai bună înțelegere a vorbirii, echilibrând dinamic și în timp real fiecare particularitate a situațiilor în care vă aflați zi de zi.

WIDEX 

Aparatele auditive Widex combina tehnologia cu funcționalitatea și estetica . Ele sunt  proiectate să funcționeze, să performeze și să sune cât mai aproape de perfect.Program Clinica

Te asteptam la clinica sau daca ai intrebari ne poti scrie in pagina de contact, suntem aici sa te ajutam.


LUNI
09:00-18:00
MARTI
09:00-18:00
MIERCURI
09:00-18:00
JOI
09:00-18:00
VINERI
09:00-18:00
Sambata
Inchis
Duminica
Inchis

TRIMITE MESAJ

Dino Acustic

DESPRE CLINICA

Dino Acustic se ocupa de rezolvarea problemelor de auz ale pacientilor cu deficit auditiv, precum si de comercializarea acestor aparate si a accesoriilor acestora. Investigarea pacientului cu probleme auditive se face cu tehnologie de ultima ora, de catre un personal cu inalta calificare in domeniu.Calota Amalia – Audiolog

„Lipsa văzului separă oamenii de obiecte, lipsa auzului separă oamenii de oameni” (Hellen Keller)ADRESA

Ing. Pandele Tarusanu nr. 9
Bucuresti, sector 1


Email

contact@dinoacustic.ro


TELEFON

0725-221537
0740-175632


PROGRAM DE LUCRU

Luni – Vineri, 09:00 – 18:00
Inchis Sambata – Duminica


Dino Acustic se ocupa de rezolvarea problemelor de auz ale pacientilor cu deficit auditiv, precum si de comercializarea acestor aparate si a accesoriilor acestora.

0725-221537 / 0740-175632

Postari recente

Copyright 2020. Toate drepturile rezervate.