Sfaturi de îngrijire a aparatelor auditive

ingrijire-aparate-auditive-1200x522.jpg

Cu o îngrijire adecvată, aparatele auditive pot fi folosite perioade lungi de timp fără curățări sau reparații profesionale. Puteți preveni problemele daca stiti să vă curățați corespunzător aparatele auditive. Dacă sunteți în căutarea unor îndrumări cu privire la modul de depozitare și curățare a aparatelor auditive, acest articol vă va fi de folos.

Sfaturi de îngrijire a aparatelor auditive:

• Nu le lasati în baie sau în bucătărie, acestea sunt locuri ce presupun umezeala. Durează doar o secundă sa cada in chiuveta si apoi sa fie udate sau puse la gunoi impreuna cu alte resturi menajere.

• Evitați să folosiți fixativ sau produse pentru păr, în timp ce purtați aparatul auditiv. Spray-ul fixativ se poate acumula în interiorul aparatelor auditive și poate cauza probleme.

• Păstrați-le departe de animalele de companie și copii. Ei pot înghiți sau mesteca cu ușurință aparatele auditive sau le-ar putea rupe.  Cel mai bine este să vă păstrați aparatele auditive într-un loc inaccesibil acestora.

• Înlocuiți-vă bateriile des. Bateriile de unică folosință se consuma repede, mai ales dacă aveți un aparat auditiv cu multe caracteristici. Asigurați-vă că aveti baterii de rezervă cu dumneavoastra și înlocuiți-le imediat ce aparatul va da semnalul de baterie consumata.

• Opriți aparatul auditiv și scoateți bateria atunci când nu il utilizați. Acest lucru va economisi energie și va permite aerisirea compartimentului bateriei. Dacă utilizați aparate auditive reîncărcabile, nu trebuie să vă faceți griji în acest sens.

In centrele de protezare auditiva gasiti truse de intretinere ce contin tot ceea ce este nevoie pentru o curatare eficienta, inclusiv tablete pentru curatare oliva, dezumidificare aparat si servetele umede dezinfectante.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Dino Acustic se ocupa de rezolvarea problemelor de auz ale pacientilor cu deficit auditiv, precum si de comercializarea acestor aparate si a accesoriilor acestora.

0725-221537 / 0740-175632

Postari recente

Copyright 2020. Toate drepturile rezervate.